dissabte, 23 d’octubre de 2010

***CADASCÚ ÉS EL SEU PROPI METGE***CONSULTES ONLINE

Seguiments mèdics o informació sobre Vacunes
Pronto talleres y tertulias online....! En preparación.
Contacta amb mi a luacatala@gmail.com


En els meus anys de professió mèdica he après una cosa molt important:
la salut és responsabilitat de cada persona, ningú ens pot sanar, només nosaltres mateixos.
Així, amb aquesta premissa, la meva tasca queda molt alliberada, ja no soc la responsable de que un pacient es curi o no i el més important, la meva feina pren un altre sentit, el de fer entendre, a tothom que arriba a mi com a metgessa, que només la pròpia persona té els mecanismes per a la seva sanació.
En tot cas, per tota la meva experiència en aquest camp, el que jo puc fer és ajudar a trobar aquests mecanismes i sobretot, fer-los conscients d’aquest poder inherent a tot ser humà:
El poder auto curatiu.
La força vital és un llegat que tots tenim al néixer en un cos humà i cal preservar-la i no debilitar-la amb medicaments, vacunes, pors, emocions negatives, tòxics, productes químics als aliments, la roba, les cases, radiacions nocives, etc.
Així, la sanació o la prevenció de la salut no es tracta de donar o administrar medicaments, ni de fer campanyes preventives que només generen por a la malaltia i fan consumir tecnologia mèdica que genera despesa i que perpetua el sistema sanitari i totes les empreses col·laterals que s’hi beneficien, la industria farmacèutica, la industria de tecnologia mèdica (aparells, material..); ben al contrari, es tracta d’eliminar, de treure, tot allò que la nostra civilització decadent ha creat.
Un nen quan neix, a part de tota la càrrega genètica que porta i que poden ser malalties en potencia, es un ser sa i el millor que podem fer es mantenir aquest estat de salut. Amb les vacunes s’ha implantat la idea, ja molt generalitzada i potent, de que un nen al néixer necessita ser vacunat si no vol estar exposat a múltiples malalties perilloses. Això és una de les grans mentides que planegen en la consciència social.
Un embaràs saludable; un part sense  intervenció mèdica i respectant les dates, els temps un entorn acollidor i generador de calidesa i seguretat; l’alletament matern; la no vacunació; la creació d’un vincle afectiu fort amb els pares; tractar-lo com un ser intel·ligent i conscient; trobar el balanceig adequat entre l’afecte, la comprensió, la confiança i els límits i l’adquisició d’auto disciplina; una atenció mèdica respectuosa i sense medicació (només en casos molt excepcionals), son factors que garanteixen que una persona creixi amb una vertadera salut, aquella que abasta tots els aspectes i dimensions, la física, la emocional, la psíquica, la intel·lectual i la espiritual. Només amb tots aquests aspectes alineats i harmònics podem parlar d’una vertadera salut.
Per cert, un aspecte que sembla que no pertany al camp de la salut i amb el que em trobo contínuament és l’escola. L' educació també necessita un gir de 180 graus. Aquesta es una de les causes de malestar i malaltia en nens o joves, d’altra banda ben sans i amb un ambient domèstic adequat.
Els Nous nens, els Nens de la Nova Energia, del Nou Mil·lenni, “Indigos”, Cristall, o com els vulguem anomenar, aquests que ja fa uns anys estan naixent, de forma tan nombrosa, son especials i poderosos però també vulnerables a totes les aberracions que hem creat i necessiten i venen a fer canvis a totes les estructures, i sovint ho manifesten amb el propi patiment. Es posen malalts per a demostrar-nos que no toleren més tanta química, tanta intoxicació medicamentosa, tanta inconsciència dels pares, dels mestres, dels metges....ens parlen a través del seu cos i els seus comportaments (hiperactivitat, autisme..)

 Ofereixo assessoria i assistència “on-line”, sense presencia física :
-Amb la intenció de divulgar que tots hem d’anar pel camí de ser els nostres propis metges.
-Amb la intenció d’ anar educant o suggerint vies, solucions o formes d’actuar davant de les malalties.
-Amb la intenció de crear consciència i posar el focus on és la causa de la malaltia. Si mirem una família con un tot, que és el que és, en el cas dels nens, el focus sovint està en els pares o els adults que els envolten. I sovint caldrà donar suport als pares i fer-los investigar què està passant i ajudar-los a treure material de l’inconscient, com la millor solució i eina terapèutica.
-Amb la intenció de fer entendre que les urgències generalment només son una percepció dels pares en despertar-se la pròpia angoixa. No assumeixo assistir urgències al moment, però podem parlar d’aquesta percepció, de l’ansietat que generen símptomes lleus dels nens com la febre o la tos...en un moment de més tranquil·litat.
-Internet i tot el seu potencial ha obert la possibilitat de que les persones es puguin informar (a vegades més que els propis metges), sobre allò que els interessa. Per tant la informació està garantida i això pot ajudar, sempre que s’utilitzi be aquesta informació, a seguir aquest camí de l’auto sanació. I no oblidem que cada vegada més, els sers humans estem evolucionant i despertant potencialitats com la captació d’informació que ve de l’arxiu planetari i còsmic, en forma d’intuïció, inspiració, instint, tota una riquesa informativa que hem d’aprendre a escoltar, l’internet quàntic.  
-Amb la intenció de potenciar aquest nou sistema econòmic de moneda social, l'Ecoxarxa.
-Enviament d’informació per mail de notícies, vídeos, conferències o informacions interessants sobre la salut, la consciència, el nou paradigma.

En resum, ofereixo ser un puntal o suport en cas que es necessiti assessorament, opinió, suggeriments, maneres d’actuar, consells mèdic, consells sobre el tema Vacunes, Alletament Matern, medicació, com respectar els mecanismes de defensa, com actuar en petites crisis curatives (refredats, diarrees...)
Malgrat que soc homeòpata, no acostumo a donar remeis homeopàtics a l’estil pluralista, o sigui donar remeis per a tractar símptomes o processos lleus. L’escola Unicista, que és la que practico, no actua d’aquesta manera, més be, busca un remei individualitzat amb el qual tracta a cada pacient. Penso que no s’ha de tractar la febre, la tos, les erupcions, les diarrees, els mocs amb diferents remeis, d’aquesta manera només suprimim els valuosos símptomes, expressió del que necessita el cos i sovint expressió de les defenses.
Tanmateix penso que moltes persones sanes, sobretot nens, no necessiten ni tan sols l’homeopatia i per això crec que poden evitar anar al metge i amb aquest suport que us ofereixo es poden resoldre moltes situacions.
Malgrat tot ,si algú vol una visita mèdica només us puc oferir la meva consulta a Barcelona o Girona, amb una primera visita (de una hora u hora i mitja) ja es pot tenir molta informació i trobar un remei i llavors potser el seguiment on line és suficient.
Podeu veure el vídeo de la conferència que vaig fer a Biocultura 2010 a Barna: Vacunar o no, una difícil decisión, como afrontarla? I segur que ja us aclareix molts dubtes.